Öğrenciler ’sağlık için spor’ etkinliğine katıldı

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Atatürk Ortaokulu'nun 50 kişilik öğrenci grubu ve öğretmenlerin katılımıyla "sağlık için spor" temalı etkinlik gerçekleştirildi.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Atatürk Ortaokulu'nun 50 kişilik öğrenci grubu ve öğretmenlerin katılımıyla "sağlık için spor" temalı etkinlik gerçekleştirildi.

Atatürk Ortaokulunca organize edilen etkinlikte, öğrenci ve öğretmenler okul bahçesinde bir araya geldi. Çubukkoyağı Mahallesi cadde ve sokaklarında yürüyerek fiziksel aktivite ve hareketli yaşamın önemine dikkat çekti. Mahalledeki yürüyüşün ardından okul bahçesinde çeşitli egzersiz hareketleri yaparak etkinliği tamamladılar.

Etkinliğin amacının, öğrencilere ve genel olarak topluma sağlıklı bir yaşam tarzını benimsetmek ve fiziksel aktivitenin günlük yaşamda yer alması gerektiğine dair farkındalık oluşturmak olduğu belirtildi. Yürüyüş boyunca yapılan konuşmalarda, toplumun tüm kesimlerinin hareketli bir yaşama yönelmesi teşvik edildi.

Sağlık için spor temalı etkinlik, öğrenciler arasında sağlıklı bir yaşam için yürümenin faydalarına dikkat çekilmesi açısından bir farkındalık oluşturdu.

Manşetler

Ağustos ayında çatı uçtu, vatandaşlar o anı anlattı
Adana’da sağanak ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi: Çatı sokağa düştü
Alanya’da ormanlık alan yangını büyümeden kontrol altına alındı
Boğulmak üzere olan çocuğu vatandaşlar son anda kurtardı
Yağışlı havada kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı
Feci kazada hayatını kaybeden çiftin cenazeleri yakınları tarafından teslim alındı
Kuma gömülen tırı iki traktör kurtardı
Yolda aniden duran araca motosiklet çarptı
Karşı şeride geçip 3 araca çarptı: 4 yaralı
Kahramanmaraş’ta kına gecesindeki kavgada ağır yaralanan 4 kişiden biri hayatını kaybetti