Okul duvarındaki “uyuşturucuya son” yazısı polisi alarma geçirdi

Adana polisi bir okulun duvarında "uyuşturucuya son" yazılması üzerine harekete geçerek 83 okul ve 50 parkta eş zamanlı uygulama yaptı.

Adana polisi bir okulun duvarında "uyuşturucuya son" yazılması üzerine harekete geçerek 83 okul ve 50 parkta eş zamanlı uygulama yaptı.

Adana'da bir mahallede vatandaşlar uyuşturucu satıcılarına dikkatini çekmek için okulun duvarına "uyuşturucuya son" diye yazdı. Bu yazıyı gören Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Adana genelinde okul etrafında geniş önlemler alarak uygulama başlattı. Polis yaptığı uygulamada 83 okul ve etrafındaki 50 parkta gün boyu, şüpheli şahısları durdurup arama yaptı. Polis 12 bin 214 kişinin GBT'sini sorgularken, 3 bin 613 aracı durdurup arama yaptı.

Yapılan bu aramalarda 42 araca 37 bin idari para cezası kesildi. Polisin uyuşturucu satışının önüne geçmek için okul çevrelerindeki uygulamalarının devam edeceği öğrenildi.

Manşetler

Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplayan şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’taki orman yangınları söndürüldü
Beton mikserinin ezdiği bir kişi hayatını kaybetti
Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı