Okul harçlıklarını depremzedelere bağışladılar

Erzincan'da 8 yaşındaki Ecemnaz Karadağ ve 10 yaşındaki Efecan Karadağ kardeşler okul harçlıklarını depremzedelere bağışladılar.

Erzincan'da 8 yaşındaki Ecemnaz Karadağ ve 10 yaşındaki Efecan Karadağ kardeşler okul harçlıklarını depremzedelere bağışladılar.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşlar için başlatılan yardım kampanyasına, Erzincan Zeynep Mustafa Han İlkokulu'nda okuyan 4. sınıf öğrencisi Efecan Karadağ ve 3. Sınıf öğrencisi Ecemnaz Karadağ isimli kardeşler kumbaralarında biriktirdikleri okul harçlıklarını bağış yapmak üzere Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı'ya teslim ettiler.

Arabacı ile görüşen kardeşler, yaklaşık üç aydır kumbaralarında biriktirdikleri parayı depremzedelere bağışlamak istediler. Vali Vekili Arabacı öğrencilerin bu anlamlı bağışlarını kabul ederek, Valilik deprem bağış hesabına aktarılması talimatını verdi. Öğrencilere ve öğrenci velilerine bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür eden Vali Vekili Mehmet Deniz Arabacı, öğrencilere başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyarette, Erzincan Bahçe Kültürleri Araştırma Enstitüsü Müdürü İsmail Esmek ile öğrencilerin babası Mustafa Karadağ'da eşlik ettiler.

Manşetler

Alanya’da tadilattaki otelde çıkan yangın korkuttu
Eski SGK müdürü ve 2 başmüfettişin yargılandığı davada müştekiden dikkat çeken ifade: "Düpedüz rüşvet istiyorlar"
Husumetli akrabalar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Ambulans kapatılan yol sebebiyle olay yerine ulaşamadı, kalp krizi geçiren vatandaş botla kurtarıldı
Kayıp olarak aranan yaşlı kadın derede kenarında ölü bulundu
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana’da cinayetten yargılanmış
Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi
Antalya’da 550 litre kaçak etil alkol ele geçirildi
Mersin’de kaçak huzurevine operasyon: 12 yaşlı koruma altına alındı