Okulda baharın gelişi coşku ile kutlandı

Adana'nın Kozan ilçesinde bir okulda düzenlenen etkinlikle öğrenciler baharın gelişini coşku ile kutladı.

Adana'nın Kozan ilçesinde bir okulda düzenlenen etkinlikle öğrenciler baharın gelişini coşku ile kutladı.

İlçede Yusuf Baysal Anadolu Lisesi öğrencileri okul bahçesinde ilçe protokolü ile birlikte Nevruz bayramı kutlama program yapıldı. Baharın gelişini kutlayan öğrenciler, Türk devletlerinin bayraklarını dalgalandırarak demir dövdü. İlçe Halk Eğitimi Merkezi Mehteran Takımı mehter marşı ve yürüyüşü ile etkinlikte yer aldı.

Tarihten buyana Türklerin kadim bayramlarından olan Nevruz'un baharın gelişini coşku içinde kutladıklarını ifade eden Okul Müdür Yardımcısı Okan Arık, birlik ve beraberlik mesajları ile konuşmasını tamamladı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gazi Keleş'inde katıldığı kutlamada öğrenciler halk oyunları gösterisi, şiir ve müzik dinletisinde bulundu.

Manşetler

Evden çaldıkları çelik kasaları dereye attılar, altınları motosiklet koltuğuna sakladılar
Osmaniye’de jandarma son bir haftada 150 şüpheliyi yakaladı
Kırmızı ışıkta motosikletle bekleyen turistler bir anda kaldırıma çıktı, büfeye çarpıp yere savruldu
Ayşegül Yaşar cinayetinde katil zanlısı tutuklandı, anne ve babasına ev hapsi
Antalya’da ağır çekim gibi kaza
Trafik kazasında başlayan husumet 5 ay sonra cinayetle bitti
Kozan’da kaçak tütün operasyonu
Manavgat’ta 3 araçlı zincirleme kaza, trafikte uzun araç kuyruğuna neden oldu
Oyun oynayan 4 yaşındaki çocuk, geri manevra yapan otomobilin altında kaldı
İskenderun’da Tofaş alevlere teslim oldu