Ölümden 5 saniyeyle kurtuldu

Antalya'da ağaca çarpıp takla atan otomobilin kazanın şiddetiyle motorunun yerinden çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Antalya'da ağaca çarpıp takla atan otomobilin kazanın şiddetiyle motorunun yerinden çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın savrulduğu ve takla attığı anlar yer alırken, kazanın olduğu noktadan 5 saniye önce bir yayanın geçtiği görüldü.

Kaza, dün akşam saat 20.15 sıralarında Muratpaşa ilçesi Kızılarık Mahallesi Gazi Bulvarı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.Ç. (22) idaresindeki 07 AFU 177 plakalı Volkswagen marka otomobil, henüz bilinmeyen nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı. Ana bulvardan yan yola savrulan otomobil takla atarak yol kenarındaki ağacı devirdi. Kazanın şiddetiyle otomobilin motoru yerinden çıkarak yola fırladı. Kazada otomobilin parçaları çevreye savrulurken, araç kullanılamaz hale geldi. Kazada sürücü B.Ç. ile yanındaki bir kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahaleleri sonrası ambulanslarla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Aracın motoru yerinden çıktı

Kaza nedeniyle bölgede ekiplerce güvenlik önlemi alınırken, yola ve çevreye savrulan otomobil parçaları dikkat çekti. Kazada otomobilden koparak dışarı fırlayan motorun da araçtan ayrı bir noktada kaldığı görüldü.

Kullanılamaz hale gelen otomobil ve çevreye savrulan parçaları ekiplerin çalışmasının ardından kaldırıldı.

5 saniyeyle ölümden döndü

Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, aracın savrulduğu ve takla attığı anlar yer alırken, kazanın olduğu noktadan 5 saniye önce bir yayanın geçtiği görüldü. Yayanın çarpışma sonrası sesi duyup olay yerinden korkuyla koştuğu bir süre sonra ise tekrar geri döndüğü anlar da görüntülere yansıdı.

Manşetler

Koku üzerine girilen evde 5 gündür haber alınamayan baba ve 18 yaşındaki kızının cesedi bulundu
Antalya’da yıldırımın isabet ettiği ev küle döndü
Tekne kazasında hayatını kaybeden ATSO Başkanı Ali Bahar’ın davasında bir sanığa beraat, diğerine 1 yıl 8 ay hapis
Para yatırmak için araçtan indi, ATM’de unutulan 4 bin 900 euroyu sahibine teslim etti
16 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni baraj gölünde bulundu
Mersin’de anne ve kızını öldüren sanık için 2 kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Mersin’de 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetinde kan donduran itiraf: Buzdolabına sığmayınca bacaklarını kesmişler
Osmaniye’de kazada hayatını kaybeden astsubayın cenazesi törenle memleketine uğurlandı
Antalya’da kaçak tütün operasyonlarında 2 ton 670 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi