Onikişubat Belediyesi’nden kırsaldaki 1500 öğrenciye sinema hediyesi

Kahramanmaraş'ın Onikişubat Belediyesi, kırsal mahallelerdeki öğrencileri sinema ile buluşturdu.

Kahramanmaraş'ın Onikişubat Belediyesi, kırsal mahallelerdeki öğrencileri sinema ile buluşturdu. Proje kapsamında ilçenin 12 farklı kırsal mahallesindeki okullardan belirlenen bin 500 minik öğrenci, "Akıllı Tavşan Momo: Büyük Takip" adlı animasyon filmini izleme fırsatı buldu.

Çocukların yalnızca akademik değil, sosyal ve kültürel açıdan da gelişim göstermelerine katkı sunduğu belirtilen Onikişubat Belediyesinin, sosyal belediyecilik anlayışı ve eğitime desteğiyle geleceğin teminatı çocuklara yönelik anlamlı bir projeye daha imza attığı ifade edildi. Sinemaya gitmeyen çocuğumuz kalmasın" düşüncesiyle yola çıkan belediye ekiplerinin, kırsal mahallelerdeki öğrencileri sinema ile buluşturduğu kaydedildi. Proje kapsamında ilçeye bağlı 12 farklı kırsal mahalledeki okullardan belirlenen bin 500 minik öğrenci, "Akıllı Tavşan Momo: Büyük Takip" adlı animasyon filmini izleme fırsatı buldu.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş'ın öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, hem çocukların kültürel gelişimlerine katkı sağladı hem de onların hayatlarında unutulmaz bir anı bıraktı.

Özellikle hayatlarında ilk kez sinema salonuyla tanışan çocukların heyecanı ve mutluluğu, projenin ne denli anlamlı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Sinema etkinliği, taşımalı sistemle kırsal mahallelerden alınan öğrencilerin sinema salonuna götürülmesiyle başladı. Çocuklara sinema gösteriminin yanı sıra ikramlar da sunularak, tam anlamıyla bir şenlik havası oluşturuldu. Gösterim boyunca çocukların heyecanı, filmin her sahnesine yansıyan kahkahaları dikkat çekti.

Manşetler

Dolapta yakalanan hırsızdan polislere: "Maşallah ne oldu şimdi?"
Bucak Belediyesi Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde feci görüntüler
Kahramanmaraş’ta silahlı saldırı: 1 yaralı
Isparta’da feci kaza nişanlı çifti hayattan kopardı
Isparta-Antalya kara yolunda feci kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Antalya’da evde ölü bulunan gencin teyzesinden yürek yakan ağıt: "Dayanamam ben, içim yanıyor"
Cinayetle biten kavgada hayatını kaybeden polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
Burdur’da 2 genç tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandı
Bayram günü yangın afetini yaşadılar
Göç yolundaki leyleklere av tüfeğiyle ateş ettiler