Operatör binanın altında böyle kaldı

Kahramanmaraş'ta depremde ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında operatörün binanın altında kalma anları saniye saniye görüntülendi.

Kahramanmaraş'ta depremde ağır hasar alan binanın yıkımı sırasında operatörün binanın altında kalma anları saniye saniye görüntülendi. Operatörü kurtarma çalışması devam ediyor.

Dulkadiroğlu ilçesi Dulkadiroğlu Mahallesi'nde yaklaşık bir saat önce, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan bir binanın yıkımı sırasında iş makinesi operatörü çöken binanın enkazı altında kalmıştı. Bu sırada bir şahsın binanın yıkımını canlı verdiği ve operatörün enkaz altında kalma anını saniye saniye görüntülediği ortaya çıktı. Operatörün enkaz altında kalmasından hemen sonra olay yerine arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler operatörü kurtarmak için çalışma başlattı ancak operatöre halen ulaşılamadı. Bu arada operatörün isminin Muhammet Gök olduğu öğrenildi. Ayrıca, Gök'ün evli ve Şubat ayında bebek beklediği belirlendi. Operatörü kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Manşetler

Adana’da kadın hırsızlar girdikleri evden pirinç, bulgur, makarna ve elektrikli ocak çaldı
Ekmek teknesi küle dönmesin diye mücadele eden esnafın yüzü ve vücudu yaşanan patlamayla yandı
Esnafın motosikletini çalan hırsızlar kamerada
Alkollü yakalanan sürücü ’alkollü değilim’ diyerek kendini savundu
Kahramanmaraş’ta tekstil fabrikasındaki yangına müdahale sürüyor
Alanya’da çayda kaybolan genci arama çalışmalarına yarın devam edilecek
Kahramanmaraş’ta fabrikada yangın: Ekiplerin müdahalesi sürüyor
Osmaniye’de sağanak yağış sonrası dere taştı
Yoldan çıkan otomobil takla attı: 2 yaralı
Osmaniye’de iş yerinde çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı