Orman arazilerini kiralama vaadiyle vatandaşı dolandıran 2 şüpheli tutuklandı

Antalya'da orman arazilerinin kiralanması ve tahsisini yapabilecekleri vaadiyle vatandaşı dolandıran 2 şüpheli tutuklandı.

Antalya'da orman arazilerinin kiralanması ve tahsisini yapabilecekleri vaadiyle vatandaşı dolandıran 2 şüpheli tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince "Nitelikli Dolandırıcılık" suçuna yönelik yapılan çalışmalarda şüphelilerin kendilerini yüksek orman mühendisi olarak tanıtan ve Orman Müdürlüğünün sorumluluğunda bulunan orman arazilerinin Orman Kanununa göre 49 yıllığına kiralama konusunda iş ve işlemleri takip ederek, bu yerlerin kiralanması ya da tahsis edilmesi için gereken işlemleri sorunsuz halledebileceklerini söyleyerek güven oluşturdukları, bu yolla nakit ve banka üzerinden para almak suretiyle vatandaşları mağdur ettikleri tespit edildi.

"Nitelikli Dolandırıcılık" olayını gerçekleştiren ve adli makamlara sevk edilen 3 şüpheliden 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta silah seslerini duyunca okula koşan baba yaşadıklarını anlattı
Antalya’da bir kişi ağaçlık alanda ölü bulundu
Mahalle muhtarı okul saldırısını anlattı: "Öğretmen çocukların üzerine kapanmıştı"
Polisin ’dur’ ihtarına uymadı, 15 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı
Burdur’da boş ahşap evde yangın
Okul saldırganının poligonda atış yaptığı görüntüler ortaya çıktı
Mersin’de kamyon lastiği şişirirken patladı: O anlar kamerada
Minibüs yoldan çıktı: 2 yaralı
Mersin’de trafik güvenliği için sürücülere uygulamalı eğitim
Ayla öğretmenin eşi: "Gurur duyuyorum, buraya ev yaptıracaktık, cenazesi geldi"