Orman yangınında yaralanan şef taburcu edildi

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangınında yaralanan orman işletme şefi Murat Boran, taburcu edildi.

Adana'nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangınında yaralanan orman işletme şefi Murat Boran, taburcu edildi.

Adana'nın Kozan ilçesi Köseli Mahallesi'nde 29 Temmuz saat 04.00 sıralarında çıkan orman yangını aynı gün 15.00 sıralarında kontrol altına alındı. Yangına müdahale eden ekipte yer alan Kozan Orman İşletme şefi Murat Boran ise yaralanarak Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada yapılan tedavi gören ve vücudunda 3.derece yanık oluşan Boran, dün taburcu edildi. Kozan Orman İşletme Müdürü Onur Leylek ve meslektaşları Murat Boran'ı yalnız bırakmadı.

Manşetler

İstanbul ve Adana’da dev silah operasyonu
Dün taşlarla saldırdılar, bugün silahlarla ateş açtılar: 6 gözaltı
Osmaniye’de fırtına ahırın çatısını uçurdu
Sulama kanalında kaybolan çocuk bulunamadı
Yolu kısaltmak isterken apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Hatay’da heyelan yaşanan yol ulaşıma kapandı
Kavga eden sokak köpeklerine tüfekle ateş edip bir köpeği öldürdü
Tartıştığı akrabasını silahla yaralayıp intihar etti
5 buçuk milyon TL’lik vurgunun ardından emekli öğretmeni de dolandırmaya çalışan sahte başkomiserin ‘suç’ oyununu polis bozdu
Mantar toplamaya giden adam ormanlık alanda ölü bulundu