Ormancılara ’İlk Yardım Eğitimi’ verildi

Mersin'in Silifke ilçesinde Silifke Orman İşletme Müdürlüğünde çalışan personele yönelik "Temel İlk Yardım Eğitimi" verildi.

Mersin'in Silifke ilçesinde Silifke Orman İşletme Müdürlüğünde çalışan personele yönelik "Temel İlk Yardım Eğitimi" verildi.

İlk Yardım Uzmanı İlknur Yılmaz, Arzu Daştan Görür ve Murat Şahin Gülşen tarafından verilen eğitimler, Sağlık Bakanlığından onaylı müfredata göre gerçekleştirildi. Eğitim kapsamında, giriş yeri, olay değerlendirme, temel yaşam desteği, kaza ve yaralanma çeşitlerine göre ilk yardım, yaralı ve kazazede taşıma teknikleri ile yaralıya ilk müdahalede dikkat edilmesi gereken hususlar, personele sunum eşliğinde uygulamalı olarak anlatıldı.

Uygulamalı eğitimin ardından, gerçekleştirilecek olan sınavda başarılı olan katılımcılara Sağlık Bakanlığı onaylı sertifikalar verileceği belirtildi.

Manşetler

Manzara keyfi hastanede son buldu
Dövüş köpeği üretip yavruların kulaklarını kesen işletmeye 323 bin TL ceza
Yola savrulan motosikletin sürücüsü kaskı sayesinde kurtuldu
Antalya’da ATV dereye uçtu, yaşlı adam hayatını kaybetti
Kozan Belediye Başkanı Atlı’dan sahte fotoğraf iddialarına sert tepki: "Hukuki süreç başlatıldı"
İtfaiye eri yangında dumandan etkilenen kediyi kalp masajı ile hayata döndürdü
Antalya’da 3,5 milyon liralık kaçak elektronik eşya ve oyuncak ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 2,1 milyonluk vurgun yapan sahte polisler yakalandı
Alacabel’de nisan ayında kar sürprizi, sürücüler zor anlar yaşadı
Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’ya 5 yıl hapis