Ormanlık alanda karşılarına çıkan ayıyla neye uğradıklarını şaşırdılar

Antalya'nın Gündoğdu ilçesinde, ormanlık alana yürüyüşe giden vatandaşlar, biri yavru 2 ayıyla karşılaştı.

Antalya'nın Gündoğdu ilçesinde, ormanlık alana yürüyüşe giden vatandaşlar, biri yavru 2 ayıyla karşılaştı. O anlar cep telefonuyla kayda alan vatandaşlar, "Maşallah, canım benim. Şunun güzelliğini görüyor musun? Baya da büyükmüş" sözlerini sarf etti.

Gündoğmuş ilçesinde ormanlık alanda yürüyüş yapan iki kişi, bir anda ağaçlar arasında büyük bir ayıyı fark etti. Cep telefonu kamerasıyla kayda giren vatandaşlar o anları kayda alırken, onları fark eden ayı, yavrusuyla birlikte gözlerden kayboldu.

"Maşallah baya da büyükmüş"

Şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar, "Maşallah, canım benim. Şunun güzelliğini görüyor musun? Baya da büyükmüş. Ayı, ayı diyordun karşılaştık. Şok oldum" dedi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, binlerce kez tıklandı.

Manşetler

Burdur’da son 1 haftada 12 bin 272 araç ve sürücüsü sorgulandı
Antalya’da 1 haftada milyonlarca kaçak ürün ele geçirildi, 5 şahıs tutuklandı
13 yıl sonra açılan istismar davasında adli tıp raporu tartışması
Dimçayı taştı, işletmeler su altında kaldı hasarın boyutu dronla görüntülendi
Tarsus’ta yağış kazaya neden oldu
Büyükşehir ekipleri şiddetli yağışa karşı teyakkuz halinde
Cinayetle biten kadınların yasak ilişki davasında babayı hüzne boğan adli kontrol kararı
Osmaniye’de Süleyman mührü ve Tevrat içeren tarihi yazıt bulundu
Yüreğir Belediyesi zabıta ekiplerinden fırınlara Ramazan denetimi
Jandarma kayıp 5 koyun için 3 iş yeri ve 9 meskene ait toplam 24 saatlik güvenlik kamerasını saniye saniye inceledi