Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga polisin havaya ateş açmasıyla son buldu

Hatay'da işçiler arasında çıkan kavgada şantiyenin savaş alanına döndüğü anlar kameraya yansıdı.

Hatay'da işçiler arasında çıkan kavgada şantiyenin savaş alanına döndüğü anlar kameraya yansıdı. Kavga, polis ekiplerinin havaya ateş açmasıyla son buldu.

Olay, Antakya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan şantiyede yaşandı. Şantiyede çalışan iki farklı grup arasında anlaşmazlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. İşçiler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndüğü anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde tekmelerin ve yumrukların havada uçtuğu ve diğer işçilerin kavgayı ayırmaya çalışıldığı anlar görüldü. İşçilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. İşçiler arasında bir süre devam eden kavga, polis ekiplerinin havaya ateş açmasıyla ve diğer işçilerin araya girmesiyle son buldu.

Manşetler

Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı
Motokurye feci kazada hayatını kaybetti, son yolculuğuna meslektaşları konvoyla uğurladı
Kasklı hırsızlar tarafından 20 yıllık emeği olan 22 milyon TL’lik altını 3 dakikada çalınan kuyumcu, altınlarını teslim alıp ülk
Gazipaşa’da otomobil iş yerine girdi: 3 yaralı
Otomobil ile motosikletin çarpışma anı kamerada: 1 yaralı
Bayram günü mahalle savaş alanına döndü: 3 ölü, 22 yaralı