Osmaniye’de aranan şahıs, muayene için gittiği hastanede yakalandı

Hatay'da gerçekleştirdiği hırsızlık suçundan aranan şahıs, Osmaniye'de muayene için gittiği hastanede yakalanarak adli mercilerce tutuklandı.

Hatay'da gerçekleştirdiği hırsızlık suçundan aranan şahıs, Osmaniye'de muayene için gittiği hastanede yakalanarak adli mercilerce tutuklandı.

İskenderun ilçesinde hırsızlık olayına karışan ve hakkında "Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık" suçundan 5 yıl 2 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K. isimli kadın şüpheli, Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından yakalandı.

Şüphelinin, Osmaniye'de bir hastanede muayene sırasında tespit edilerek gözaltına alındığı öğrenildi.

A.K., işlemlerinin ardından tutuklanarak Toprakkale Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

Manşetler

Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu
Yüzünden vurulan Melek’in cenazesi toprağa verildi
Bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Yüzünden vurulan 12 yaşındaki Melek’in cenazesi adli tıptan alındı