Osmaniye’de arazi araçları Off-Road yarışlarına hazır

Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Off-Road Kulübü'nün birlikte düzenlediği 6. Off-Road Yarışları için özel dizayn edilmiş araçlar kente geldi.

Osmaniye Belediyesi ve Osmaniye Off-Road Kulübü'nün birlikte düzenlediği 6. Off-Road Yarışları için özel dizayn edilmiş araçlar kente geldi.

Osmaniye Off Road Kulübü'nün destekleriyle Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen 6'ncı Off-Road Yarışları, TOSFED Akdeniz Off-Road Kupası Final Yarışları, yarın Fakıuşağı Mahallesi Dereobası Köy Yolu Off-Road parkurunda başlayacak. Türkiye'nin farklı kentlerinden özel olarak tasarlanan arazi araçları dereceye girebilmek için piste çıkacak.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, görsel şölenin sunulacağı yarışlara tüm vatandaşları davet ederek, "Festivalde Türkiye'nin dört bir tarafından gelen misafirleri şehrimizde ağırlayacağız. Heyecan dolu yarışlarda bu spora gönül vermiş değerli kardeşlerimize ve tüm yarışmacılarımıza başarılar diliyorum. Samet Aybaba Spor Kompleksi ve İzci Kampı yanı Dereobası mevkiinde gerçekleşecek olan Off-Road şenliklerinde nefeslerimizi tutacağımız adrenalinin en üst düzeyde olduğu yarışlarımızı hep birlikte izlemek için siz değerli tüm hemşerilerimi davet ediyorum" diye konuştu.

Manşetler

Alanya’da hafif ticari araçla çarpışan motosikletli genç yaralandı
Burdur’da aracın içinde hareketsiz bulunan genç hastanede hayatını kaybetti
Osmaniye’de otomobil motosikletle çarpıştı: 1 yaralı
Husumetli olduğu kardeşlerden birini öldürdü, diğerini yaraladı
Temizlik görevlileri fark etti: Çöpteki ağzı bağlı poşetten 5 yavru kedi çıktı
Isparta’da bir ayda 14 düzensiz göçmen yakalandı
Osmaniye’de bahçedeki saman balyaları yandı, zeytin fidanları zarar gördü
Alanya’da 5 yıldızlı otelin geri dönüşüm deposundaki yangın korkuttu
Anamur’da uyuşturucu operasyonu: 1 şüpheli tutuklandı
Burdur’da otomobil kanala düştü: 2 yaralı