Osmaniye’de badminton turnuvası düzenlendi

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde "Özel Sporcular Badminton Turnuvası" düzenlendi.

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde "Özel Sporcular Badminton Turnuvası" düzenlendi.

Osmaniye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde badminton turnuvası düzenlendi. Merkez Spor Salonunda yapılan müsabakalara Wh2 ve SL3 kategorilerinde özel sporculardan oluşan 13 sporcu katılım sağladı. Ailelerinde katılım gösterdiği özel turnuvada engelli sporcular hem Badminton oynayıp hem de doyasıya eğlendi.

Turnuvanın ardından dereceye giren özel sporculara ödülleri badminton antrenörleri ve aileleri tarafından verildi.

Manşetler

Zihinsel engelli şahıs üzerine benzin döküp kendini yaktı: Korku dolu anlar kamerada
Kahramanmaraş merkezli sahte altın operasyonunda 22 kişi tutuklandı
Burdur’da yaşlı kadın eşi tarafından evde ölü bulundu
Antalya’da 13 yaşındaki çocuk çakmakla oynarken evi yaktı
Kahramanmaraş’ta bebeğe şiddet davasında eski hemşirenin tutuklu yargılanmasına devam edilecek
Otogarın dışındaki çuvala gizlediği bıçağı alıp 2 güvenlik görevlisini yaraladı
Adana’da narenciye paketleme tesisinde yangın
Erzin’de 250 gram metamfetamin ele geçirildi
Hatay’da 8 kilo 900 gram esrar yakalandı: 4 tutuklama
Antakya’da 7 suçtan aranan hükümlü yakalandı