Osmaniye’de bal kabağından uyuşturucu çıktı

Osmaniye'de şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsünün bagajında bal kabağına gizlenmiş 706 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Osmaniye'de şüphe üzerine durdurulan yolcu otobüsünün bagajında bal kabağına gizlenmiş 706 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde, Bahçe ilçesi Osmaniye-Gaziantep Otoyolu Osmaniye istikametinde gerçekleştirilen yol kontrolü sırasında şehirler arası bir yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yapılan aramada, bagaj kısmında bulunan bir bal kabağının içerisine gizlenmiş halde 706 gram skunk maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak H.P. (19) isimli şüpheli gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.P., çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu madde imal ve ticareti" ile "uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak ve satın almak" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı