Osmaniye’de Belediyesi, kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor

Osmaniye Belediyesi korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Osmaniye Belediyesi korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamında kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Vaka oranlarının yüksek seyrettiği Osmaniye'de korona virüsle mücadele çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Osmaniye Belediyesi'ne bağlı ekipler çarşı merkezinde yoğunluk oluşan iş yerleri başta olmak üzere ATM'ler, dolmuş durakları, park ve meydanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Dezenfeksiyon çalışmaları belirli bir plan dâhilinde sağlık kuruluşları ve kamu binaları ile şehir içi dolmuşlar ve okul servis araçları ile devam edecek. Semt pazarlarında dezenfektan noktaları kurularak vatandaşların maske, mesafe ve hijyen kurallarına uygun şekilde harekete etmeleri hususunda yönlendirilme yapılacak. Ayrıca Osmaniye Belediyesi salgınla mücadeleye dikkat çekmek amacıyla farkındalık çalışmalarını da sürdürecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Kadir Kara, "Belediye olarak Covid-19 salgını ile mücadele konusunda valiliğimiz öncülüğünde çalışmalara katkı sunmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız hemşerimiz Devlet Bahçeli Beyefendi'nin talimatları doğrultusunda, şehrimizde yaşayan her vatandaşımızın sağlığının en öncelikli meselemiz olduğu inancı ile salgın ile mücadelemizi ara vermeden sürdürüyoruz. Dezenfeksiyon çalışmalarımız, belirli bir plan çerçevesinde tüm şehrimizi kapsayacak. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte halkımızın sağlığı için mesai mevhumu gözetmeksizin gayret gösteriyoruz" diye konuştu.

Manşetler

Otomobil yayalara çarptı: 3 yaralı
Yine aynı yer: 4 öğretmene mezar olan Tırtat mevkiinde kayalar düşmeye devam ediyor
Çukura düşen motosikletli, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu
Mersin’de sağanak yağmur etkili oluyor
Antalya’da yağışlı havada kaza ucuz atlatıldı
Kontrolden çıkan lüks otomobil refüje çarptı: 1 yaralı
Antalya Havalimanı’nda korkutan kaza ucuz atlatıldı
Burdur’da son 1 haftada 12 bin 272 araç ve sürücüsü sorgulandı
Antalya’da 1 haftada milyonlarca kaçak ürün ele geçirildi, 5 şahıs tutuklandı
13 yıl sonra açılan istismar davasında adli tıp raporu tartışması