Osmaniye’de DEAŞ operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı

Osmaniye'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Osmaniye'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü DEAŞ'ın eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında operasyon gerçekleştirildi. Bu çerçevede, geçmiş dönemlerde Suriye'de örgüt içerisinde faaliyet yürüttükleri belirlenen şahıslara yönelik 1-2 Nisan tarihlerinde Osmaniye il merkezi ile Adana'nın Ceyhan ilçesinde eş zamanlı baskınlar düzenlendi. Operasyonlarda Suriye uyruklu M.H., M.H., B.H. ve M.S. gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyale el konuldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manşetler

Manavgat’ta otelin personel lojmanında çıkan yangın büyümeden söndürüldü
Antalya’da kaçak tütün operasyonunda 365 kilo tütün ele geçirildi
Yalvaç’ta kamyonla çarpışan motosikletli, kaskı sayesinde kazayı ağır yaralanmadan atlattı
Mersin’de 4 gündür kayıp olan kız çocuğu bulundu
Antalya’da 13,5 milyon liralık dolandırıcılık operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Bisiklete çarpmamak için manevra yapan araç yan yattı: 2 yaralı
Dönüş için geniş manevra aldı, kaza kaçınılmaz oldu
Alparslan Kuytul soruşturmasında dikkat çeken ifadeler
Bıçaklayıp öldürdüler evde oturmaya devam ettiler
Burdur’da tur otobüsü devrildi, 34 kişi yara almadan kurtuldu