Osmaniye’de ev satışı ve kiralamada fahiş fiyat artışına soruşturma

Osmaniye'de deprem sonrası ev satışı ve kiralamada fahiş fiyat artışı yapanlar hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Osmaniye'de deprem sonrası ev satışı ve kiralamada fahiş fiyat artışı yapanlar hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, kentte, 6 Şubat ve sonrasında yaşanan depremlerde bazı binaların yıkıldığı ya da ağır hasar aldığı belirtildi.

Deprem sonrası bazı ev sahipleri ve emlakçılar tarafından kira ve satış bedellerinde 5 katına varan fahiş fiyat artışlarının yapıldığı vurgulanan açıklamada, bazı hasarlı evlerin ise hasarsız olarak kiraya verilmeye çalışıldığı bilgisinin alınması üzerine Cumhuriyet Başsavcılığınca ivedi soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Manşetler

Sele teslim olan yollarda araçlar mahsur kaldı: Yaşanan zor anlar kamerada
İskenderun polisi kafe ve kıraathanelere uygulama gerçekleştirdi
Yağışlı havayla birlikte su dolan çukura düşen 10 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Motosiklet alev alev yandı
Osmaniye’de iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 yaralı
Osmaniye’de park halindeki motosiklet alev alev yandı
Kaza yapan araç köprünün korkuluklarında asılı kaldı, facia ucuz atlatıldı
Kozan’da sel sularında mahsur kalan araçları ekipler kurtardı
Eğirdir’de yuvarlanan kayaların tehdit ettiği bina tahliye edildi
Eğirdir Gölü’nde balık avlarken tekneden düşen adam boğuldu