Osmaniye’de gübre bayilerine denetim

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce gübre üreticileri ve dağıtıcıları ile piyasaya arz edilen gübrelerin denetimleri yapıldı.

Osmaniye İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce gübre üreticileri ve dağıtıcıları ile piyasaya arz edilen gübrelerin denetimleri yapıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleşen denetimde, Bitki Besleme Daire Başkanı Ayhan Güneri ve İl Müdürlüğümüz Gübre Denetimcisi Ziraat Teknikeri Osman Eriş, ilimizdeki gübre üreticileri ve dağıtıcılarını kontrol etti.

Denetimlerde depo uygunluğu, tescil belgeleri, karekod, etiket ve ambalaj bilgileri kontrol edildi. Denetim esnasında İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından ürünlerin satışı, depolanması ve muhafazası hakkında bilgi verildi.

Manşetler

Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü
Mersin’deki ambulans kazası güvenlik kamerasına yansıdı
Zincirleme kazada annesi yaralanan bebek 112 görevlisinin kucağında annesini bekledi
Hakkında 18 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü yakalandı