Osmaniye’de hobi bahçesine giren hırsızlar 25 güvercini çaldı

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde 3 şahıs girdikleri hobi bahçesinden 25 güvercin çaldı.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde 3 şahıs girdikleri hobi bahçesinden 25 güvercin çaldı. Hırsızlık anları anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, ilçeye bağlı Karataş Mahallesi Bademlik mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Dalkılıç'ın hobi bahçesine akşam saatlerinde giren 3 şüpheli, kafesin kilidini kırıp içerideki güvercinleri ve yavrularını alarak kayıplara karıştı. O anlar ise güvenlik karasına saniye saniye yansıdı. Toplam 25 güvercin ve yavrularının çalındığını belirten Dalkılıç, yaklaşık 40 bin TL zararının olduğunu ifade etti.

"Biz bu bahçeyi çocuklarımız için yaptık" diyen Dalkılıç, "Dün saat 7 buçuk sıralarında güvenlik kamerasından arsaya baktığımda içerisinde 3 şahsın olduğunu gördüm. Hemen aracıma bindim, çıktım geldim. Ben gelene kadar zaten 20-25 dakika geçmişti. Geldiğimde hiç kimse yoktu. Kuşların hepsi, yaklaşık 25 tane güvercinin tamamı çalınmıştı. Bir iki tanesine zarar verilmiş. Kapının kilidi kırılarak içeri girmişler. Almışlar, hiçbir şey kalmamıştı. Bugün de 5 tanesi, sabah geldiğimde baktım, geri gelmiş. Yaklaşık 40 bin lira civarında da bir zarar oluşturmuş çalanlar. Maddiyat önemli değil. Biz hobi amaçlı, çocukların zevki için yaptığımız bir iş bu. Şurada eğleniyoruz, zaman geçiriyoruz. Yaşları da ufak biraz, isteseler ben verirdim zaten. Çalmalarına gerek kalmazdı" şeklinde konuştu.

Manşetler

Sulama kanalına düşen keçisini kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti
Antalya’da 1 ay önce taşındıkları daire yangında küle döndü
Osmaniye’de tankerin lastiklerinden çıkan yangın zeytin bahçesine sıçradı
Antalya’da 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın korkuttu
Burdur’da minibüs tarlaya uçtu: 8 yaralı
Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza