Osmaniye’de iş yerinde 2 kişinin cansız bedenleri bulundu

Osmaniye'de takı aksesuarları satan bir iş yerinde 2 kişinin cansız bedenleri bulundu.

Osmaniye'de takı aksesuarları satan bir iş yerinde 2 kişinin cansız bedenleri bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Raufbey Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde takı aksesuarları satışı yapan bir iş yerinden gelen kötü kokular üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, iş yeri sahibinin ailesinin yardımıyla dükkana girdi. İş yerinin arka kısmında depo olarak kullanılan bölümde iş yeri sahibi Melek K. ile Abdullah Y.'nin cansız bedeni bulundu. İddiaya göre Melek K.'ye ailesinin 3 gündür ulaşamadığı, Abdullah Y.'nin de cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi. Melek K. ve Abdullah Y.'nin cansız bedenleri, cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Polis, olayın nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı çalışma başlattı.

Manşetler

Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı