Osmaniye’de jandarmadan 41 okul önü ve çevresinde denetim

Osmaniye'de jandarma ekipleri, okul önü ve çevresi ile yaya geçitlerinde güvenlik tedbiri alarak okul servis araçlarını denetlendi.

Osmaniye'de jandarma ekipleri, okul önü ve çevresi ile yaya geçitlerinde güvenlik tedbiri alarak okul servis araçlarını denetlendi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2024-2025 eğitim öğretim başlamasıyla sorumluluk sahasındaki 41 okul önü ve çevresi ile yaya geçitlerinde denetim yaptı. "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçlarının Denetimi Uygulaması" çerçevesinde yapılan denetimlerde 221 araç, 92 okul servisi ve 62 umuma açık yer kontrol edildi. Ayrıca sorumluluk bölgesinde bulunan okul önleri ve çevrelerindeki özelliğini kaybetmiş yaya geçitleri, okul geçidi ve hız sınırı levhaları ilgili kurumlarla koordine edilerek yenileme çalışması yapıldı.

Manşetler

Alanya’da park halindeki kamyonette çıkan yangın söndürüldü
Yaşlı kadını bağlayıp gasp eden şüpheli kadın yakalanıp tutuklandı
Mersin’de hafif ticari aracın çarptığı sağlık çalışanı hayatını kaybetti
Mersin’de çöp kamyonunun hidrolik bölümüne sıkışan işçi kurtarıldı
Devrilen iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti
Adana’da traktör kazası: 1 ölü
Burdur’da otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
Ahırda saman içinde saklı 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 21 milyon liralık uyuşturucu operasyonu
Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı