Osmaniye’de kaçak sigara operasyonuna 1 tutuklama

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir evin depo kısmında kaçak sigara dolumu yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şahıstan 1'i tutuklandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir evin depo kısmında kaçak sigara dolumu yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şahıstan 1'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir evin depo kısmında kaçak sigara üretimi yaptığı bilgisini aldı. Polis ekiplerince adrese yapılan baskında A.B. ile F.B. isimli şahıslar gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan A.B. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken F.B. isimli şahıs da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, baskın yapılan depoda 22 paket içerisinde toplam 4 bin 400 adet satışa hazır vaziyette dolu makaron, 14 parça halinde toplam ağırlığı 47 kg kıyılmış tütün, 7 paket içerinde toplam bin 400 adet boş makaron, 2 adet elektrik ve kompresör ile çalışan sigara dolum makinası, 1 adet elektrik ve kompresör ile çalışan sigara dolum makinası, 1 adet 100 litrelik kompresör, 1 adet 50 litrelik kompresör ile 1 adet elek ele geçirildi.

Manşetler

Mersin’de tehlikeli yükleme yapan kamyon sürücüsüne ceza yağdı
20 yaşındaki genç motosiklet kazasında hayatını kaybetti
Genç kadın toplantı için beklediği dayısının silahından çıkan kurşunlarla hayatını kaybetmiş
Burdur’da haksız fiyat artışına 3 milyon 222 bin lira ceza
Otomobille hafif ticari aracın çarpışması kamerada
Kendisini döven komşusunu vurup tutuklandı: "Gururuma yediremedim, vurdum"
Burdur’da fuhuş operasyonu: 3 tutuklama
Sevgilisinin eski erkek arkadaşını öldürdü: Balkondan balkona atlayıp kaçmak istedi
Burdur’da jandarma ekipleri tarafından bilgilendirme ve farkındalık eğitimi
Plakası bezle kapatılan Mercedes plakasız çıktı