Osmaniye’de kasaptan et alan köpek yüzleri gülümsetti

Osmaniye'de yavruları olan bir köpek her gün düzenli olarak kasap dükkanının önüne geliyor ve kasap ona bir poşet et verip gönderiyor.

Osmaniye'de yavruları olan bir köpek her gün düzenli olarak kasap dükkanının önüne geliyor ve kasap ona bir poşet et verip gönderiyor. O anlar sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Osmaniye'nin Raufbey Mahallesi Akyar Caddesi bulunan kasapta çalışan 21 yaşındaki Abdullah Polat, yolda gördüğü köpeği çağırarak yemek verdi. Bu davranıştan etkilenen köpek düzenli olarak kasap dükkanının önüne geliyor ve kasaptan poşeti alıp yavrularına götürüyor. O anları sosyal medyada hesabından paylaşan Polat, büyük beğeni topladı.

Birkaç defa köpeğe yemek verdiğini oda acıkınca dükkanın önüne geliyor diyen Abdullah Polat, "Çekirdekten beri kasaplık mesleğinin içindeyim. Ben birkaç defa bu köpeğe yemek vermiştim ondan sonra acıktıkça kendi gelmeye başladı. Müşterilerimiz de bu durumdan memnun. Müşteriler sen önce onun işini hallet diyor sonra ben yemeğini veriyorum" dedi.

Manşetler

Dörtyol’da demir yüklü tır devrildi
Osmaniye’de yağış nedeniyle yoldan çıkan araç uçuruma düşmekten son anda kurtuldu
Osmaniye’de otomobil hafif ticari araçla çarpıştı: 5 yaralı
Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi