Osmaniye’de şiddetli yağışla birlikte yolda göçük yaşandı

Osmaniye'de etkili olan yağış sonrası yolda göçük yaşanırken, köye elektrik taşıyan ana hattın devrilmesiyle köy elektriksiz kaldı.

Osmaniye'de etkili olan yağış sonrası yolda göçük yaşanırken, köye elektrik taşıyan ana hattın devrilmesiyle köy elektriksiz kaldı.

Doğu Akdeniz'de şiddetli yağış etkisini sürdürmeye devam ediyor. Osmaniye'nin Bahçe ilçesine bağlı Aşağı Karderesi Köyü yolunda etkili olan yağışlı hava nedeniyle yolda göçük meydana geldi. Meydana gelen göçük sonucu köye giden ana elektrik hattına ait direk devre içine yan yattı.

Olayın ardından Aşağı Karderesi Köyü'nde elektrikler kesilirken, yetkililer tarafından acil müdahale çalışmaları başlatıldı. Güvenlik önlemleri kapsamında yol bir süre trafiğe kapatıldı.

Ekiplerin; göçüğün giderilmesi, elektrik hattının güvenli hale getirilmesi ve yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü öğrenildi. Yetkililer, vatandaşların uyarılara dikkat etmelerini ve alternatif güzergahları kullanmalarını istedi.

Manşetler

Tetikçilik girişimi son anda engellendi: 6 kişi tutuklandı
Antalya’da kayıp yaşlı adam jandarma ekiplerince bulundu
Ceyhan Nehri’nde kaybolan ikinci çocuğun da cansız bedeni bulundu
Antalya’da jandarma ekiplerinden safari araçlara yönelik denetim
Antalya’da baraka yangında küle döndü, alevler villa ve lojmanlara sıçramadan söndürüldü
Ceyhan Nehri’nde kaybolan 10 yaşındaki çocuğun cansız bedeni 3 kilometre ileride bulundu
Su arızasını gidermeye çalışan muhtar kayalıklardan düştü
Alanya’da otelde arızalı asansörü kontrol ederken yaralanan teknik personel, 40 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Ormanlık alanda mahsur kalan alzheimer hastası kurtarıldı
Beton blokta uzandı, dengesini kaybedip merdivenlere düştü