Osmaniye’de uyuşturucu operasyonu: 7 gözaltı

Osmaniye'de "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Osmaniye'de "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde ticareti yaparak toplum sağlığı ile toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şüphelilere yönelik çalışma başlatıldı. Esenevler Mahallesi'nde "Boşluk" olarak tabir edilen uyuşturucu satışının yoğun yapıldığı ihbarlarının geldiği bölgedeki adreslere 46 ekip, 132 personel ve 5 hassas burunlu dedektör köpeğin de katılımıyla özel harekat polisi destekli baskın düzenlendi. Yapılan aramalarda, 150 gram esrar, biri çalıntı olmak üzere 4 tabanca, 2.83 gram bonzai, 2 sentetik ecza, 2.90 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Operasyonda 6 şahsa adli işlem yapıldı, 1 aranan kişi de yakalandı.

Manşetler

Otomobilin üzerinden geçtiği şahıs hayatını kaybetti
Türkiye onu yoldan geçenlere bahçesinden ikram ettiği meyvelerle tanıdı, bugün acı haber geldi
Gazipaşa’da kamyonetin çarptığı yaya hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan kamyon şarampole devrilerek takla attı: 1 yaralı
Gazipaşa’da devrilen kamyonun sürücüsü yaralandı
Şarkikaraağaç’ta elektrikli bisikletle otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı
Trafikte tehlikeli hareketler yapan 6 sürücü yakalandı
Burdur’da halı sahadaki kavgayla ilgili 2 kişi tutuklandı
Burdur’da otomobil ile kamyon çarpıştı: Kaza anı kamerada
Takla atarak hurdaya dönen Tofaş’ın sürücüsü yaralandı