Osmaniye’de uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3'ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ticareti yapan ve bu suçu meslek haline getirerek haksız ekonomik kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı yapılan baskınlarda M.A., H.A.A., M.S. ve E.Y. isimli şahıslar gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız tüfek ile kullanıma hazır 17 fişek uyuşturucu ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.A., H.A.A. ve M.S. tutuklanırken, E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Manşetler

Kontrolden çıkan motosiklet tırın altına girdi, sürücü hayatını kaybetti
Adana’da köprüye NATO protestosu için pankart asan şahıs gözaltına alındı
Kozan Adliyesi önünde silahlı kavga: 2 yaralı
Seyir halindeki otomobil alev aldı, ilk müdahale orman işletme personelinden geldi
Oğlak otlatmaya çıktıktan sonra kaybolan kadın, volkanik arazide aranıyor
Mersin’deki tır kazasında can kaybı 2’ye yükseldi
İnşaat malzemelerinin bulunduğu baraka alevlere teslim oldu
Mersin’de minibüs ile vinç çarpıştı: 1 yaralı
Mersin’de tırlar kafa kafaya çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yolcu minibüsünün yaya geçidinde çarptığı genç kız öldü