Osmaniye’de “Yeşil Emisyon Hareketi” bisiklet turu

Osmaniye'de 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Yeşil Emisyon Hareketi" bisiklet turu düzenlendi.

Osmaniye'de 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Yeşil Emisyon Hareketi" bisiklet turu düzenlendi.

Osmaniye Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Yeşil Emisyon Hareketi" bisiklet turu düzenlendi. Etkinliğe Vali Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanı Kadir Kara, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü İrfan Remzi Yılmaz ile sporcular katıldı.

Belediye Başkanı Kadir Kara, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ve Osmaniye Belediyesi işbirliğinde düzenlenen bisiklet turunun sera gazı salınımına karşı toplumda duyarlılığı artırmak amacıyla düzenlendiğini kaydetti.

Çevreyi korumanın önemini vurgulayan Vali Erdinç Yılmaz ise düzenlenen etkinlik için Osmaniye Belediyesi'ne, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğüne ve etkinliğe katılan gençlere teşekkür etti.

Manşetler

Burdur’da anneyi çocuklarından ayıran feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Isparta-Antalya karayolunda feci kaza: 1 ölü, 4 yaralı
Ters yönde ilerledi, hem kendi canını hem diğer sürücülerin canını hiçe saydı: 95 bin TL ceza uygulandı
Osmaniye merkezli "Kupon-80" operasyonu: 49,2 milyar TL’lik bahis trafiği ortaya çıktı
Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi