Osmanlı kentinde kar etkili oluyor

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde etkili olan kar yağışı güzel görüntüler oluşturdu.

Karabük'te, gece saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından şehrin birçok bölgesi beyaza büründü. Şehrin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Şehir hayatı, yaşantısı ve yapılarıyla Osmanlı'nın parmak izi olarak adlandırılan tarihi Safranbolu'da, konaklar beyaz örtüyle kaplandı. Karla kaplanan tarihi yapılar kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Etkili olan kar yağışı nedeniyle Karabük'te 52 köy yolu ulaşıma kapandı. Karabük Valiliğinden yapılan açıklamada, Eflani ilçesinde 52 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi. Açıklamada, 2 greyder, 1 beko-loder, 4 pick-up araç ile 436 kilometrelik yolun ulaşıma açılması için çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

Manşetler

Sağanak sonrası Savrun Çayı taştı, Kadirli’de hayat durma noktasına geldi
Sele kapılan araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti, çevre illerden destek ekipleri sevk edildi
Alanya’da tadilattaki otelde çıkan yangın korkuttu
Eski SGK müdürü ve 2 başmüfettişin yargılandığı davada müştekiden dikkat çeken ifade: "Düpedüz rüşvet istiyorlar"
Husumetli akrabalar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Ambulans kapatılan yol sebebiyle olay yerine ulaşamadı, kalp krizi geçiren vatandaş botla kurtarıldı
Kayıp olarak aranan yaşlı kadın derede kenarında ölü bulundu
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana’da cinayetten yargılanmış
Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi