Otogara yolcu almaya giden şehirlerarası yolcu otobüsü alev alev yandı

Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası yolcu otobüsü alev alev yandı.

Antalya'da yolcu almak için otogara giden şehirlerarası yolcu otobüsü alev alev yandı. Can kaybının yaşanmadığı olayda otobüs kullanılamaz hale geldi.

Olay, Kepez ilçesi Antalya Bulvarı Otogar Kavşağı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Hakan T. yönetiminde bulunan 01 AHR 480 plakalı otobüs akşam saat 21.00'da Antalya-Adana seferinin yolcularını almak üzere sanayiden otogara doğru yola çıktı. Otobüs otogar kavşağına geldiği sırada motor kısmından dumanların çıktığını gören sürücüler şoförü uyardı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Çok sayıda ekip müdahale etti

Otobüs çıkan dumanların ardından bir anda alevlere teslim oldu. Alev alev yanan otobüse ekipler kısa surede müdahale etti. Şoför ve muavinler ise olaydan yara almadan kurtuldu. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın köpüklü su kullanılarak kısa surede söndürüldü. Yangında otobüsün motor kısmı ve yarısı yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında otobüste kimsenin olmaması ise büyük bir faciayı önledi. Yangının çıkış nedeni ise yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak. Polisin olayla ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Otomobil takla attı, 4 yaralı
Osmaniye’de 19 yaşındaki genç bıçaklanarak hayatını kaybetti: 2 gözaltı
Bir haftada 5 araç çalan hırsız tutuklandı: "Olay tarihlerinde belirtilen adreslere gitmedim"
Çocukluk arkadaşına IBAN’ını verdi, hakkında 70 dava açıldı
Hatay’da trafik kazası: 2’si ağır 7 yaralı
Sesle panik ve korku yaşayan vatandaşın aracına yorgun mermi isabet etti
Emekli polis bulduğu içinde 250 bin TL’lik döviz olan çantayı sahibine teslim etti
Burdur’da evin bitişiğindeki depoda yangın korkuttu
Minibüsle 14 göçmeni kaçıran organizatöre 124 bin TL trafik cezası
Adalet Bakanının faili meçhullerin üzerine gitmesi 9 yıldır çözülemeyen cinayet için umut oldu