Otomobil sürücüsü ile yayanın dikkatsizliği kaza getirdi

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kamarasına anbean yansırken hem yayanın hem de sürücüsünün dikkatsizliği kazayı kaçınılmaz kıldı.

Kaza, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ekmek almak için bakkala giden Ökkeş K. yolun kenarından bir süre yürüdükten sonra yolun karşısına geçmek istedi. Yolun sol tarafının boş olduğunu gören Ökkeş K. yolun ortasına kadar yürüdükten sonra yolun sağından gelen otomobilin geçmesini bekledi. Bu sırada yolun solundan gelen Kadir K. idaresindeki 46 HF 677 plakalı otomobil Ökkeş K.'ya çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yolun kenarına savrulan Ökkeş K. yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi kaza yerinde yapılan yaralı Ökkeş K. ambulansla Düziçi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı güvenlik kamarasına anbean yansırken hem Ökkeş K.'nın hem de sürücü Kadir K.'nın dikkatsizliği kazayı kaçınılmaz kıldı.

Manşetler

Irmak ortasındaki adacıkta mahsur kalan 4 kişi ekipler tarafından kurtarıldı
Adana’da yıkılan metruk binanın enkazı 48 gündür kaldırılmadı
Motosiklet ve bisikletli çocuğun çarpıştığı anlar kamerada
Uyurken camın patlama sesine uyandı, ihbarla iş yerini küle dönmekten kurtardı
Mersin’de abartı egzoz denetimi: 2 milyon 160 bin TL ceza kesildi, 135 araç trafikten men edildi
Dereye kamyon dolusu atık malzeme döktüler: Doğa katliamı kameraya yansıdı
Arsuz’da trafik kazası: 2 yaralı
Evlatlarının gözü önünde eli bıçaklı kocasından dayak yiyen kadın şikayetçi olmadı
Drift atıp akrobatik hareketler yapan 41 sürücüye 3 milyon 202 bin TL ceza
13 yaşındaki kız çocuğunun haşema ile havuza girmesine izin vermeyen Rus uyruklu site yöneticisi tutuklandı