Park halindeki otomobile çarpan sürücü ölümden döndü

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet, yol kenarında park halindeki hafif ticari araca çarptı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet, yol kenarında park halindeki hafif ticari araca çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanırken, yola savrulan parçalara çarpmamak için manevra yapan iki otomobil de maddi hasarlı kazaya karıştı.

Kaza, Antalya-Manavgat D-400 Karayolu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Antalya'dan Manavgat istikametine seyir halindeki Gökhan E.'nin kullandığı 07 BAJ 154 plakalı motosiklet, Ulaştırma Bakanlığı Yol Kenarı Denetleme İstasyonunu geçtiği sırada yolun dışında park halindeki 07 BAT 227 plakalı hafif ticari aracın sol arka kısmına çarptı. Kazayı gören diğer sürücü ve vatandaşların ihbarı ile olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza anı kamerada

Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde seyir halindeki motosikletin sol şeritten viraja girdiği, ardından yol kenarında bulunan otomobile çarparak savrulduğu görüldü. Kazanın ardından yola savrulan motosiklete çarpmamak için manevra yapan iki otomobilin de ikinci bir kazaya karıştığı anlar da kameraya yansıdı.

Manşetler

Market tartışmasında cinayete kurban giden 19 yaşındaki gencin cenazesi morgdan alındı
Akseki-Manavgat Karayolunda hafif ticari araç şarampole devrildi: 1’i ağır 6 yaralı
Adana’da atlara eziyet iddiası: 2 kişi gözaltına alındı
Antalya’da anne ve 5 çocuğunun ölümüne neden olan yangında acı detay: "Yarın bayram, erken yatalım"
Manavgat’ta jandarmadan deniz ve ırmakta bayram mesaisi
Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı
Kahramanmaraş’ta iki ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı