Park halindeki servis ve otomobil alev alev yandı, araç sahibi kriz geçirdi

Antalya'nın Kepez ilçesinde park halindeki servis aracı ile otomobil henüz sebebi belirlenemeyen yangında alevlere teslim oldu.

Antalya'nın Kepez ilçesinde park halindeki servis aracı ile otomobil henüz sebebi belirlenemeyen yangında alevlere teslim oldu. Yangında iki araç da kullanılmaz hale gelirken, araç sahibi olay yerinde sinir krizi geçirerek itfaiye ekipleri ve basın mensuplarına tepki gösterdi.

Olay, Kepez ilçesi Kanal Mahallesi Sakarya Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 07 C 3596 plakalı minibüs ile 07 YGZ 18 plakalı otomobil yan yana park halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, her iki aracı da sardı.

Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçlardan yükselen alevler ve yoğun duman, çevrede kısa süreli paniğe neden olurken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, araçlar itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Araç sahibi Serkan Y., araçlarının yanması üzerine olay yerinde itfaiye ekipleri ile basın mensuplarına tepki gösterdi.

Manşetler

Eşini ve 2 kızını öldüren polis memuru için 3 kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
Hatay’da hapis cezaları nedeniyle aranan 3 kişi tutuklandı
Tokalaştığı şahsın silahlı saldırısına uğrayıp ölümle burun buruna gelmişti, 2 şüpheli tutuklandı
İncirlik’teki canlı yayın soruşturmasında 5 kişi adliyeye sevk edildi
Yaşlı adamı "Neden selam almıyorsun" diyerek bacağından bıçakladılar
Antalya’da 1 kilo 380 gram kokain ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı
10’uncu katta yangın: Polis, havaya ateş açarak vatandaşları uzaklaştırdı
Gazipaşa’da öğrenci servislerine sıkı denetim
Isparta’da 33 şeker planörü ve 2 Arap tavşanı ele geçirildi
’Dur’ ihtarına uymamanın bedeli ağır oldu: 400 bin TL rekor ceza uygulandı