Parkta oturan kadının kapkaç kabusu, vatandaş müdahalesiyle engellendi

Antalya'da iş başvurusu öncesi parkta oturan kadının çantasını kapkaç yöntemiyle alan şüpheli, vatandaşlarca yakalanıp polise teslim edildi.

Antalya'da iş başvurusu öncesi parkta oturan kadının çantasını kapkaç yöntemiyle alan şüpheli, vatandaşlarca yakalanıp polise teslim edildi. Çantasında bin liraya yakın parası bulunan kadın büyük korku yaşarken, şüphelinin ise polise verdiği sözlü ifadesinde "İşten çıkartıldım bu yüzden yaptım" dediği öğrenildi.

Olay, saat öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi'ndeki bir parkta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iş başvurusu öncesinde bir parkta oturan Sevinç Erdinç'in (44) elindeki çantasını, M.A. (30) kapkaç yöntemiyle alıp kaçmaya başladı. Erdinç'in yardım çığlığı üzerine çevredeki vatandaşlar kaçan M.A.'nın peşine takıldı. Çok geçmeden vatandaşlar tarafından yakalanan M.A., ihbar üzerine çağrılan polis ekiplerine, içerisinde bin liraya yakın döviz bulunan çanta ise sahibi Erdinç'e teslim edildi.

Gözaltına alınan ve çeşitli suçlardan kaydı bulunan M.A., polise verdiği sözlü beyanında, işten çıkartıldığı için çantayı aldığını söyledi. M.A., polis merkezine götürüldü.

Manşetler

Mersin’de feci kaza: Otomobil ikiye bölündü, 4 kişi yaralandı
Lastiklere yapılan özel bölmeden 8 kilo 266 gram eroin çıktı
Adana’da tüfekli sopalı kavga kamerada
Osmaniye’de kaçak kazı yapan 6 kişi dronla yakalandı
Antalya’da rüşvet iddiası davasında 3 sanığa tahliye
İYİ Partili başkanın suç makinesi kardeşi uygulamada yakalandı
Kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp 3 milyon 300 bin liralık vurgun yaptı
Antalya’da üzerinde anahtarı unutulan biber yüklü kamyonet terk edilmiş halde bulundu
Antalya’da apartman dairesindeki yangın korkuttu: 5 kişi tedbir amaçlı hastaneye götürüldü
Mersin’de bıçaklanarak öldürülen kadının katil zanlısı kocası Antalya’da 20 kilometrelik kovalamacayla yakalandı