Piyano Festivali’nde caz gecesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 22.Uluslararası Antalya Piyano Festivali ikinci gününde Robert Lakatos ve orkestrasını ağırladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 22.Uluslararası Antalya Piyano Festivali ikinci gününde Robert Lakatos ve orkestrasını ağırladı.

Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği 22. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, ikinci gününde Türkiye'ye ilk defa gelen Robert Lakatos dörtlüsünü ağırladı. Hem caz hem de klasik müzikte olağanüstü bir yetenek olarak gösterilen Robert Lakatos, sanatseverlere müzik ziyafeti yaşattı. Lakatos'a sahnede Saksafon'da Gabor Bolla, Davulda Davide Hodek ve Kontrbasta Krisztian Pecek Lakatos eşlik etti.

Antalya'nın uluslararası "Sanat Şehri" kimliğine katkıda bulunan Antalya Piyano Festivali, yıldızlar geçidine sahne olmaya devam edecek. Festival, 7 Aralık'ta Tahir Aydoğdu (Kanun), Bilgin Canaz (Ney) ve Burçin Büke (Piyano) tarafından kurulan, Doğu ve Batı müzik kültürleri arasında köprüler kurarak dünya insanları arasında dostluk ve barışı pekiştirmeyi amaçlayan Tanini Trio'yu; 9 Aralık'ta Şef Gints Glinka'nın yönetimindeki Antalya Devlet Senfoni Orkestrası'nın eşliğinde piyanist Evrim Turan'ı 10 Aralık'ta Diego Valdivia'yı ve 11 Aralık'ta ise dünyaca ünlü piyano ikilisi Ufuk&Bahar Dördüncü'yü ağırlayacak.

Manşetler

Adana’da otomobil traktöre arkadan çarptı: 1’i ağır 4 yaralı
Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı