PKK’lı teröristlere ait depoda patlayıcı madde ve fünye ele geçirildi

Hatay'da PKK/KCK tarafından geçmiş yıllarda kullanılan bir yaylada mevkiindeki depoda patlayıcı madde ve fünye ele geçirildi.

Hatay'da PKK/KCK tarafından geçmiş yıllarda kullanılan bir yaylada mevkiindeki depoda patlayıcı madde ve fünye ele geçirildi.

Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından çalışma gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde Dörtyol İlçesinde bulunan yayla mevkiinde 26 Eylül tarihinde gerçekleştirilen Şehit Jandarma Er Emrah GÖÇER operasyonu esnasında PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü mensupları tarafından geçmiş yıllarda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet depo tespit edildi. Depo içerisinde; çeşitli miktarlarda mekanik fünye, plastik patlayıcı madde, patlayıcı madde ve çeşitli hayati malzemeler ele geçirildi.

Dörtyol Cumhuriyet Başsavcılığı suça konu malzemelere el koydu ve konuyla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Manşetler

Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu
Yüzünden vurulan Melek’in cenazesi toprağa verildi