Polis, kaçan zanlıyı bacağından vurarak etkisiz hale getirdi

Osmaniye'de bir aracı gasp edip polisin "dur" ihtarına rağmen kaçan ve ekiplere silah doğrultan şahıs, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Osmaniye'de bir aracı gasp edip polisin "dur" ihtarına rağmen kaçan ve ekiplere silah doğrultan şahıs, bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı motosikletli polis timleri, kent merkezinde yaptığı uygulamada şüphe üzerine bir taksiyi durdurdu.

Bu sırada sürücüye tabanca çeken ve aracın koltuğuna geçen İ.E.'nin taksiyi gasp ederek kaçmak istemesi üzerine polis ekipleri, önce havaya ve aracın lastiğine ateş açtı. Polislere de silah doğrultan İ.E., bir polis memuru tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Bu sırada araçta bulunan İ.E.'nin arkadaşı M.E. ise olay yerinden kaçtı. Ekiplerin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı İ.E., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Kaçan zanlı M.E. de saklandığı adreste gözaltına alındı. İ.E.'nin ise tedavisinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi. Araçta, bir tabanca ve bu silaha ait 12 mermi ile bir miktar eroin, İ.E.'nin evinde ise uyuşturucu hap ele geçirildi.

Öte yandan, polis ekiplerinin zanlıyı etkisiz hale getirerek araçtan indirmesi bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Manşetler

Pikapla çarpışan minibüs kıraathaneye daldı: 1 ölü, 3 yaralı
Alzaymır hastası kadın 48 saat sonra sağ bulundu
Takla atan otomobilde 19 ve 23 yaşındaki 2 genç can verdi
Tur otobüsünün sıkıştırdığını iddia ettiği motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Apartman görevlisi ile kadın motokurye arasında asansör kullanımı tartışması karakolluk oldu
Takla atarak hurdaya dönen Fiat 2 kişiye mezar oldu
Yüksek sesle müzik açan 2 sürücüye toplam 246 bin 898 TL ceza
Estetik işlem sonrası dudağı çürüdü, 7 yıldır hukuk mücadelesi veriyor
İtfaiye erleri yangından kurtulan çocuğu yalnız bırakmadı: "Allah çocuğumu korumuş"
Koku sebebiyle yapılan kontrolde ağaca asılı ceset bulundu