Polis lösemi hastası çocuklara at sevdirip, birlikte balon uçurdu

Adana'da Atlı Birlik Grup Amirliği'ndeki atları seven 30 lösemi hastası çocuk, polis ağabey ve ablaları ile birlikte balon uçurdu.

Adana'da Atlı Birlik Grup Amirliği'ndeki atları seven 30 lösemi hastası çocuk, polis ağabey ve ablaları ile birlikte balon uçurdu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte lösemi tedavisi gören 30 çocuğu Atlı Birlik Grup Amirliğine götürdü. Burada atları seven çocuklar keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar, atları sevdikten sonra polis onlara uçan balon hediye etti. Çocuklar, "Umut varsa iyileşme de vardır" diyerek uçan balonları havaya bıraktı. Gün boyunca hem eğlenen hem de unutulmaz anılar biriktiren çocuklar, etkinlik sonunda çeşitli hediyelerle mutluluklarını taçlandırdı.

Manşetler

Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü
Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi
Acil servis önünde yaşanan kavga paniğe neden oldu