Polis müşteri gibi girdi, horoz dövüşüne suçüstü operasyon yaptı

Adana'da sivil polisler, ruhsatsız bir kahvehaneye müşteri gibi girdi, horoz dövüşünü kayda aldıktan sonra operasyon yaptı.

Adana'da sivil polisler, ruhsatsız bir kahvehaneye müşteri gibi girdi, horoz dövüşünü kayda aldıktan sonra operasyon yaptı. Kumar oynayanlara 46 bin TL ceza yazıldı, kahve mühürlendi, horozlara el konulup barınağa teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir kahvehanede horoz dövüşü yapıldığı yönünde bilgi aldı. Araştırma yapan polis, Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'ndeki ruhsatsız kahvehaneyi belirledi. Sivil polisler bunun üzerine içeri müşteri gibi girdi, dövüştürülen horozları görüntüledi. Ardından dışarıda hazır bekleyen ekiplerin desteğiyle kahvehaneye baskın yapıldı.

İş yeri sahibi M.Y. (71) hakkında kumar oynanması için yer temin etmek, kumar oynatmak ve hayvana eziyet suçlarından adli işlem başlatıldı. Kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye ise toplam 46 bin 235 TL idari para cezası kesildi.

Dövüştürülen 2 horoza el konularak, hayvan barınağına teslim edildi, kahvehane ise mühürlendi.

Manşetler

Antalya’da iki grup arasında çıkan kavgada silahlar konuştu: 3 yaralı
Yolcu minibüsünde dehşet anları kamerada: Kaçırdığı minibüsle kaza yapıp öldü
Bisikletiyle aniden yola çıkan çocuğa otomobil çarptı
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmalarında 6 gün geride kaldı
Uyuşturucu ve silahlarla yakalandılar: 4 kişi tutuklandı
Kedinin tek başına 6 köpekle mücadele ettiği anlar kameraya yansıdı
Bekleyen onlarca sürücüyü hiçe sayarak ’kaynak’ yapan sürücüler dron kamerasıyla tespit edildi
Göçmen kaçakçısı 2 organizatöre 401 bin TL ceza
Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı