Polis müşteri gibi girdi, horoz dövüşüne suçüstü operasyon yaptı

Adana'da sivil polisler, ruhsatsız bir kahvehaneye müşteri gibi girdi, horoz dövüşünü kayda aldıktan sonra operasyon yaptı.

Adana'da sivil polisler, ruhsatsız bir kahvehaneye müşteri gibi girdi, horoz dövüşünü kayda aldıktan sonra operasyon yaptı. Kumar oynayanlara 46 bin TL ceza yazıldı, kahve mühürlendi, horozlara el konulup barınağa teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, bir kahvehanede horoz dövüşü yapıldığı yönünde bilgi aldı. Araştırma yapan polis, Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'ndeki ruhsatsız kahvehaneyi belirledi. Sivil polisler bunun üzerine içeri müşteri gibi girdi, dövüştürülen horozları görüntüledi. Ardından dışarıda hazır bekleyen ekiplerin desteğiyle kahvehaneye baskın yapıldı.

İş yeri sahibi M.Y. (71) hakkında kumar oynanması için yer temin etmek, kumar oynatmak ve hayvana eziyet suçlarından adli işlem başlatıldı. Kumar oynadığı tespit edilen 5 kişiye ise toplam 46 bin 235 TL idari para cezası kesildi.

Dövüştürülen 2 horoza el konularak, hayvan barınağına teslim edildi, kahvehane ise mühürlendi.

Manşetler

Şarkikaraağaç’ta çıkan yangında iki katlı evin bir bölümü yanarak küle döndü
Porsche otomobil önce bir araca sonra alt geçit duvarına çarptı: 1 yaralı
Belen’de otomobil yangını
Kırıkhan’da evin çatı katı alevlere teslim oldu
Dağlık alanda kaybolan 12 yaşındaki çocuk akıllı saati sayesinde annesine ulaşıp kurtarıldı
Samandağ’da takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı
Adana’da evin camlarına taş atıp kaçtı: O anlar kamerada
Park halindeyken alev alan kamyon kullanılamaz hale geldi
Antalya’da minibüs sulama kanalına uçtu
Adana’da bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü olayın kamera kayıtları ortaya çıktı