Polisten kaçtı çalıların arasında yakalandı

Kahramanmaraş'ta polis ekiplerinin "dur" ikazına uymayıp yaya olarak kaçmaya çalışan hükümlü, 3 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı.

Kahramanmaraş'ta polis ekiplerinin "dur" ikazına uymayıp yaya olarak kaçmaya çalışan hükümlü, 3 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Onikişubat ilçesi Boğaziçi Mahallesi Sümbüllü Bulvarı'nda meydana geldi. Bölgede devriye görevi yapan polis ekipleri, park halindeki 27 ZA 154 plakalı otomobil ve içerisindeki şahısları incelemek istedi.

Polis ekiplerinin kendilerine doğru yaklaştığını gören şüphelilerden biri otomobilden inerek zeytinlik araziye kaçmaya başladı. Asayiş Şube Amirliği ve bölge polis ekipleri, şahsı yaklaşık 3 kilometre kovaladı. Anons ile belirtilen yere çok sayıda ekip sevk edilirken, kaçan şahıs arazideki çalıların arasında gizlenirken yakalandı.

Yakalanan ve kimlik sorgulaması yapılan Mehmet D.'nin (34), "Basit Yaralama ve Silahla Tehdit" suçlarından 2 farklı dosyadan arandığı ve 2 yıl 4 ay kesilmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Otomobilde bulunan İ.K. (38) ve Ö.K. (46) de gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Manşetler

Serik’te ‘SMA’ iddiasıyla para toplayan şahıs tutuklandı
Kahramanmaraş’taki orman yangınları söndürüldü
Beton mikserinin ezdiği bir kişi hayatını kaybetti
Marmara Denizi’nde batan geminin İskenderun’dan çıkış anı kamerada
Manavgat’ta kazada ağır yaralanan sürücü 9 gün sonra hayatını kaybetti
Alanya’da safari araçlarına denetim: 5 araca 233 bin TL ceza
Belçika’da Türk babanın polis kurşunuyla hayatını kaybettiği iddiası
Hastaneden taburcu olduktan dakikalar sonra aracı küle döndü
Bebeğe şiddet uygulayan hemşire: "Pişmanım, bu pişmanlığım ömür boyu devam edecek"
Dörtyol’da ev yangını büyümeden kontrol altına alındı