Polisten polise ’kadına karşı şiddetle mücadele’ semineri

Adana polisi emniyet mensuplarına yönelik "Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele" ile "Elektronik Kelepçe Uygulaması" hakkında eğitim verdi.

Adana polisi emniyet mensuplarına yönelik "Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele" ile "Elektronik Kelepçe Uygulaması" hakkında eğitim verdi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri polis memurlarını kadına karşı şiddet ve elektronik kelepçe uygulaması hakkında bilgilendirdi. Polis memurları bir kadına şiddet uygulandığında ya da aile içi sorun olduğunda yapılması gereken yasal zorunlulukları anlattı. Ayrıca polis hangi hallerde elektronik kelepçe uygulandığını ve uygulamanın nasıl yapıldığını da polislere tek tek anlattı. Elektronik kelepçe takılan kişilerin takibinin nasıl yapıldığı konusunda da bilgi verildi.

Manşetler

Pikapla çarpışan minibüs kıraathaneye daldı: 1 ölü, 3 yaralı
Alzaymır hastası kadın 48 saat sonra sağ bulundu
Takla atan otomobilde 19 ve 23 yaşındaki 2 genç can verdi
Tur otobüsünün sıkıştırdığını iddia ettiği motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
Apartman görevlisi ile kadın motokurye arasında asansör kullanımı tartışması karakolluk oldu
Takla atarak hurdaya dönen Fiat 2 kişiye mezar oldu
Yüksek sesle müzik açan 2 sürücüye toplam 246 bin 898 TL ceza
Estetik işlem sonrası dudağı çürüdü, 7 yıldır hukuk mücadelesi veriyor
İtfaiye erleri yangından kurtulan çocuğu yalnız bırakmadı: "Allah çocuğumu korumuş"
Koku sebebiyle yapılan kontrolde ağaca asılı ceset bulundu