Pozantı’da doğalgaz kazı çalışmalarında oluşan çukurlar kapatıldı

Adana'nın Pozantı ilçesinde yapılan doğalgaz çalışmaları nedeniyle ilçenin ana caddesinden geçen yoldaki kazı çalışmaları sebebiyle oluşan çukurlar,...

Adana'nın Pozantı ilçesinde yapılan doğalgaz çalışmaları nedeniyle ilçenin ana caddesinden geçen yoldaki kazı çalışmaları sebebiyle oluşan çukurlar, Pozantı Belediyesi ekipleri tarafından kapatıldı.

İlçede geçtiğimiz aylarda başlayan doğalgaz kazı çalışmalarının ana hat boru döşeme işleminin ilk etabı tamamlandı. İlerleyen günlerde apartmanlara hat çekilmesi için sokaklarda tekrar kazı çalışması yapılacak.

Pozantı ilçesinin tek ve en büyük caddesi olan Atatürk Caddesi üzerindeki kazı çalışmaları sebebiyle yollarda çukur ve oyuklar oluştu. Adana Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğu içerisinde olan ana yolun tadilatını büyükşehir ekipleri geciktirince Pozantı Belediyesi devreye girdi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın talimatıyla yaklaşık iki buçuk kilometrelik doğalgaz kazısındaki çukurlar yaklaşık 3 saatlik bir çalışma ile kapatıldı.

Yapılan dolgu çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, çalışmalarda Adana Büyükşehir Belediyesinin greyder desteği için teşekkür etti.

Başkan Çay, "Hangi yolun kimin sorumluluğu altında olduğunu vatandaş anlamaz. İllaki sorunun çözülmesini ister. Vatandaş bize kızıyor, bizi arayıp serzenişte bulunuyor. Onlar bilmiyor, belki de bilmezden geliyor. Ana cadde büyükşehir belediyesi sorumluluğunda ara sokaklar ise Pozantı Belediyesi sorumluluğu altında. Doğalgaz çalışması yaparken imzaladığımız protokol sözleşmesinde ana caddedeki çalışmaları Adana Büyükşehir Belediyesinin yapması, ara sokakları da Pozantı Belediyesinin yapması için karar aldık ve imzalar attık. Vatandaş da bir yer de haklı. Kazılan yerlerde yağan yağmurlardan dolayı çukurlar ve oyuklar oluşuyor. Haliyle insanlar bize kızıyor, ne zaman yapılacak bu yol diyor. Vatandaşımızın sıkıntılarını gidermek için büyükşehir belediyesinin yapmasını beklemeden bu çalışmamızı acilen yapmamız gerekiyordu" dedi.

Manşetler

Antalya’da yaşayan Alman evinde ölü bulundu
Isparta’da 14 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı
Pozantı-Adana istikameti tır devrilmesi nedeniyle trafiğe kapandı
Burdur merkezli 750 milyon liralık yasa dışı bahis operasyonu: 9 gözaltı
Otomobilin çarptığı avukat, cübbesi ile son yolculuğuna uğurlandı
Kozan’da bir haftalık denetimlerde 4 hükümlü yakalandı
Yol kenarındaki tabelaya çarpan motosikletli kask sayesinde hayata tutundu
İkametine yemek, nakliyeci, ambulans, cenaze aracının gönderilip 500 bin TL talep edilen dijital şantaj boyut değiştirdi
Burdur’da beton mikseri devrildi: 2 yaralı
Kayıp olarak aranan 9 yaşındaki Hüseyin’in cansız bedeni kanalda bulundu