Profesör söyledi hasta çocuklar eşlik etti

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hemotoloji-Onkoloji Bölümü, hastalar ve aileler, müzikli etkinlikte bir araya geldi.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hemotoloji-Onkoloji Bölümü, hastalar ve aileler, müzikli etkinlikte bir araya geldi. Etkinlikte İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. G. Begül Küpeli, gitar ve çello eşliğinde şarkılar söyledi.

Etkinlikte, müzik öğretmeni Ceyhun Erkuş çello, Hemşire Ersin Arslan gitar çaldı, İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. G. Begül Küpeli şarkı söyledi. Kısa süre önce duvarları resimlerle süslenen koridorda düzenlenen etkinlikte, Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Nurşah Keskin ve Uzm. Dr. Kübra İrday, doktorlar, idari yöneticiler, hemşireler ve çalışanlar ile hastalar ve çocuklar şarkılara eşlik etti.

Etkinlikte daha sonra birlikte pasta kesildi. Başhekim Prof. Dr. Süleyman Çetinkünar, bölümde tedavi gören çocuklar ve ailelerini zaman zaman benzer programlarda buluşturduklarını, müzikle ilgilenen Birim Sorumlusu Prof. Dr. G. Begül Küpeli'nin şarkılarıyla etkinlikte şarkı söylemesinden mutlu olduklarını söyledi.

Manşetler

Kahramanmaraş’taki kadın cinayeti: 2 çocuk annesi terzi boğularak öldürülmüş
Osmaniye’de restorasyonu yapılan asırlık okulda çıkan yangın söndürüldü
Hatay’da su dolu temelin içindeki toplarını almak isterken düşüp ölen 2 kardeş yan yana defnedildi
Çilek bahçesi selle birlikte su altında kaldı
Isparta’da uyuşturucu operasyonu: 2 şüpheli yakalandı
"IBAN" mağduru Özlem’in babası: "Kimse, kimseye IBAN’ını vermesin"
Dublörlerle 10 milyonluk vurgun: Kod adları "Profesör", "Firavun" ve "Azad" çıktı
Burdur’da müstakil ev yanarak kullanılmaz hale geldi
Trafik denetiminde sahte avukat kimliği gösteren şahıs yakalandı
Yangına uykuda yakalanan yaşlı kadın hastaneye kaldırıldı