Projelerle binlerce kişiye istihdam sağlanacak

Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Gökçen Özdoğan Enç’i seçim çalışmaları boyunca yalnız bırakmayan Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin iddialı konuştu

Vatandaşın lafa değil, icraata baktığını söyleyen Belin, “Adayımızın 55 projesi hayata geçtiğinde binlerce Muratpaşalı’ya istihdam sağlanacak” dedi.

MURATPAŞA’DA KADININ GÜCÜ

Ak Parti’nin Muratpaşa dahil 3 ilçede kadın aday çıkarmasının demokrasi adına herkesin örnek alması gerektiğini söyleyen İlçe Başkanı Belin, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Muratpaşa’da kadının gücünün sokakta vatandaşın teveccühü ile karşılandığını ifade eden Belin, “Adayımız Gökçen Özdoğan Hanım gerek siyaset, gerekse bürokraside mecliste kazandığı deneyimlerini Muratpaşalılar için hayata geçirecek. Enç’ın enerjisi, samimiyeti ve güveni ilçenin tamamını sardı. 31 Mart’ta sandıklardan adayımız çıkacak” diye konuştu.

VATANDAŞTAN SELAM ESİRGEYENLER

Seçim dönemlerinde herkesin boş gündemlerle meşgul olduğunu anlatan Belin, şöyle konuştu: “Herkes konuşuyor. Ne konuşuyor, nereye konuşuyor belli değil. Onlar konuşsun herkes dinlesin bir de inansın istiyorlar. Kimse vatandaşı dinlemiyor. Çünkü vatandaşın oyunu çantada keklik görenler bir selamı esirger hale gelmiş durumda. Oysaki adayımız Enç’in 55 projesi hazırlanırken bizler her şeyi düşündük. Her alanda hizmet üretirken, diğer taraftan da Muratpaşa’da nasıl istihdam yaratırız sonucuyla kararlar aldık”

GÖZ BOYAMIYORUZ

Kadın ve Çocuk Sosyal Yaşam Merkezi’nden, Planetaryum ve Robotik Kodlama Merkezi’ne kadar Muratpaşa’da hayata geçirilecek projelerde Muratpaşalılar’ın üretime dahil olacağının altını çizen Belin, “Binlerce gencimiz iş imkanını yaşadığı ilçede bulacak. Bir ve birlik olacağız, Muratpaşa’da birlikte üreteceğiz. Vatandaşımız çok iyi biliyor ki; yönetim anlayışımız göz boyayacak sözler sarf etmek değil, emek vererek birlikte ortaya çıkardığımız projelerimizdir. Bunu da en iyi Antalyalılar bilir” dedi. HABER MERKEZİ

Manşetler

Mersin-Antalya arasında selle gelen mucurlar yolu kapattı
Hatay’da otluk alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü
Belediye önünde kendini ateşe veren şahıs hayatını kaybetti
Hatay’da fırtına nedeniyle tırlar devrildi
Mersin’de makas atan sürücü gözaltına alındı
Eşini öldüren 77 yaşındaki adam tutuklandı
Dereye düşen araçtaki kadının cenazesi teslim alınırken "Gitme" feryadı yürekleri dağladı
Fırtınanın çatısını uçurduğu evde mahsur kalan 3 kişiyi itfaiye kurtardı
Uçurumdan yuvarlanan sürücüyü AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı
Isparta’daki başsız ceset soruşturmasında 4 gözaltı