Ramazan etkinliklerinde Konyalılar gecesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Konyalılar gecesi düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında Konyalılar gecesi düzenlendi. Gecede sahne alan Orhan Uluçay, şarkılarıyla etkinliklere renk kattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaalioğlu Parkı'nda Antalyalıları buluşturduğu geleneksel Ramazan etkinlikleri, iftar sonrası vatandaşların buluşma noktası oluyor. Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile başlayan Ramazan etkinliklerinde bu kez Konyalılar gecesi düzenledi. Konyalılar gecesinde ilk olarak sahneye Hasan Kaya çıktı. Hasan Kaya birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Daha sonra ise Grup Kaşıks oyunlarıyla geceye renk kattı.

Keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı

Konyalılar gecesinde son olarak sevilen sanatçı Orhan Uluçay sahne aldı. Uluçay, türkü ve şarkılarıyla etkinliklere katılan vatandaşlara keyifli bir akşam yaşattı. Gecenin sonunda ise Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Okan Yavuz, Konyalılar gecesinde sahne olan sanatçılara çiçek takdim etti.

Manşetler

Adana’da iki evi kurşunlayan şüpheliler yakalandı
Makarna fabrikasında kazana düşen işçi hayatını kaybetti
Osmaniye’de cep telefonu bataryası ustanın elinde alev aldı
Burdur’da motosiklet kazası: 21 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 7 kilo 108 gram esrar ele geçirildi
Osmaniye’de hafif ticari araç tıra arkadan çarptı: 2 yaralı
Osmaniye’de park halindeki kamyon alev alev yandı
Manavgat’ta seyir halindeki otomobil yandı
Alanya’da seyir halindeki hafif ticari araç alev aldı
Alev alev yanan 3 katlı kafe restorant kullanılamaz hale geldi