Rampada arıza yapan kamyonunu şarampole düşürerek muhtemel bir faciayı önledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde rampa çıkarken arızalanan kamyon geri kaçması üzerine sürücü, manevra yaparak aracını şarampole vurdu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde rampa çıkarken arızalanan kamyon geri kaçması üzerine sürücü, manevra yaparak aracını şarampole vurdu. Sürücünün bu hareketi muhtemel bir faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, Hasan Fehmi Boztepe Caddesinden, Kasaplar istikametine seyir halindeki Fatih Toprak'ın kullandığı 07 ASF 185 plakalı kamyon, rampadan çıkarken, bir anda durup geri geri gitmeye başladı. Kamyonunun ana caddeye inerek başka araçlara zarar vermemesi için direksiyonu kıran Toprak, aracını şarampole çarparak durdurabildi.

Kamyonun deposunda mazotun az olması nedeniyle rampaya tırmandığı sırada hava yaptığı, bundan dolayı da geri geri gitmeye başladığı belirlendi. Kamyon depoya mazot konulmasının ardından uzun uğraşlar sonucu çalıştırılarak bulunduğu yerden çıkarıldı.

"Bizi uğraştırdı"

Kamyonunun uzun çabalar sonucunda çalıştırarak evinin önüne götüren Fatih Toprak "Gördüğünüz gibi kamyoncunun son hali bu. Mazot alamayınca kamyon rampada hava yaptı ve bizi uzun süre uğraştırdı. Diyecek bir şey bulamıyorum" dedi.

Manşetler

Anıtın tepesinde kulaklık takıp dans etti yanına kimseyi yaklaştırmadı
Sosyal medya hesabından tehdit paylaşımları yapan öğretmen akıl hastanesine yatırıldı
Ormanlık alanda uçurumdan düşen vatandaş yaralandı
İkiz plakalarla ilçeleri gezip evlerden hırsızlık yaptılar, 11’incisinde yakayı ele verdiler
Alanya’da horoz dövüşüne jandarma baskını: 11 kişiye 143 bin TL ceza
Bir anda patlayıp alev topuna dönen araçtan atlayıp canlarını zor kurtardılar
Motor kısmında çıkan yangın otomobili küle çevirdi
Oğlu 9 yıl önce öldürülen acılı anne: "Kolumdaki resmiyle avunup duruyorum"
Serik’te balıkçı dükkanı çıkan yangında kullanılamaz hale geldi
İskenderun’da elektrik panosundan alevler yükseldi