Refakatçi gibi geldi, motosiklet çaldı: "Eve dönmek için çaldım, nereye bıraktığımı hatırlamıyorum"

Adana'da hastaneye refakatçi gibi gelen şüpheli, park halindeki motosikleti düz kontak yöntemiyle çaldı.

Adana'da hastaneye refakatçi gibi gelen şüpheli, park halindeki motosikleti düz kontak yöntemiyle çaldı. Aynı zanlının 3 gün sonra ikinci bir motosikleti de aynı yöntemle çaldığı belirlenirken, iki hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı. Tutuklanan şüpheli, "Eve dönmek için çaldım. Motosikletleri de koyduğum yeri hatırlamıyorum" dediği öne sürüldü.

Olay, 12 Temmuz günü Yüreğir ilçesi Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, B.A. hastaneye refakatçi gibi geldi. Bir süre etrafta keşif yapan B.A., park halindeki bir motosikleti gözüne kestirdi. B.A. motosikleti düz kontak yaparak çaldı. Bu olaydan 3 gün sonra B.A. bu sefer de Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesinde aynı yöntemle motosiklet çaldı.

Her iki hırsızlık olayı da anbean güvenlik kameralarına yansıdı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yapılan incelemelerin ardından söz konusu şüpheli yakalandı. Emniyetteki sorgusunda B.A., "Eve dönmek için çaldım. Motosikletleri de koyduğum yeri hatırlamıyorum" dediği iddia edildi.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Kuyumcunun dikkati yaşlı kadını dolandırılmaktan kurtardı: O anlar kamerada
Koku üzerine girilen evde 5 gündür haber alınamayan baba ve 18 yaşındaki kızının cesedi bulundu
Antalya’da yıldırımın isabet ettiği ev küle döndü
Tekne kazasında hayatını kaybeden ATSO Başkanı Ali Bahar’ın davasında bir sanığa beraat, diğerine 1 yıl 8 ay hapis
Para yatırmak için araçtan indi, ATM’de unutulan 4 bin 900 euroyu sahibine teslim etti
16 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedeni baraj gölünde bulundu
Mersin’de anne ve kızını öldüren sanık için 2 kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
Kahramanmaraş’ta narkotik operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı
Mersin’de 19 yıllık ’mumya ceset’ cinayetinde kan donduran itiraf: Buzdolabına sığmayınca bacaklarını kesmişler
Osmaniye’de kazada hayatını kaybeden astsubayın cenazesi törenle memleketine uğurlandı