Refüje çarpıp yan yatan otomobilde bulunanların burnu bile kanamadı

Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobilin refüje çarparak yan yatması sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcu yara almadan kurtuldu.

Kaza, Orta Mahalle Antalya–Alanya D400 kara yolu üzerindeki Öğretmenevi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 07 BOP 256 plakalı otomobil, yağışlı havanın etkisiyle kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç yan yatarak yol ortasında durdu. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü ve bir yolcu, çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilden çıkarıldı. Şans eseri kazayı yara almadan atlatan 2 kişi, olay yerinde büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle D400 kara yolunda trafik kısa süreliğine tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı
Kızını YKS’ye götürmek için yola çıktı, feci kazada hayatını kaybetti
Mersin sahilinde EDS dönemi: 3 bin sürücüye ceza
Adana’da köprüden düşen kadın itfaiye ekiplerince kurtarıldı
Mersin’de kaza yapan otomobil takla attı: 2 yaralı
Alevlere teslim olan depo küle döndü
Belen’de ev yangını
Konteyner alevlere teslim oldu