Restoranda başlayıp TSYD’ye sıçrayan yangın kontrol altına alındı

Adana'da bir restoranda çıkan yangın, TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Dinlenme Tesislerine sıçradıktan sonra itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Adana'da bir restoranda çıkan yangın, TSYD Adana Şubesi Nihat Geven Dinlenme Tesislerine sıçradıktan sonra itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, yangın Merkez Seyhan ilçesine bağlı Merkez Park içerisinde faaliyet gösteren bir restoranın depo kısmında çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek bitişiğindeki Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi Nihat Geven Dinlenme Tesislerine de sıçradı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına müdahale etti. Çatının ahşap olması yangının büyümesine neden oldu. İtfaiye ekipleri yaklaşık 1.5 saatlik bir çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Yangın hem karadan hem de havadan dron ile görüntülendi.

Ancak hem restoran hem de TSYD kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmalarını sürdürüyor.

Manşetler

Okul çevrelerinde tehlikeli satışa jandarma müdahalesi
Parkta çocuğa oyuncak silahla atış talimi yaptırdı
Satırlı saldırgan tutuklandı
Otomobil ile motosiklet çarpıştı, 1 kişi yaralandı: O anlar kamerada
Afşin’de ev yangını: 4 kişi dumandan etkilendi
Kayıp şahsın cansız bedeni taş ocağında gömülü halde bulundu
Operasyon anı kamerada: Mersin’de 184 kilo 900 gram uyuşturucu ele geçirildi
Alanya’da işçilerin kaldığı konteyner alevlere teslim oldu
Burdur’da inşaat halindeki apartmana zarar veren şahıslar yakalandı
Sahte plakayla 150 adet sebze kasası çaldılar, JASAT’tan kaçamadılar